Bulvár

Papp Miklós előadásával folytatódik a CsaládEgyetem

Papp Miklós előadásával folytatódik a CsaládEgyetem

2016. április 26., kedd
Papp Miklós előadásával folytatódik a CsaládEgyetem
kepesplakat_Hazas_eletstilus

Április 26-án, kedden 18 órától Papp Miklós tart előadást Házas életstílus címmel a szegedi Katolikus Ház dísztermében a CsaládEgyetem keretében.

A házasságot nem elég jól megkötni, hanem okosan vezetni is kell. A cél akármilyen életstílussal nem érhető el, a cél kötelez egy megfelelő életstílusra. A boldog, stabil, gyümölcsöző házasság célja annak megfelelő életstílus megteremtését igényli. A megelőző okosság nem egy-egy jó tettben gondolkodik, hanem habitusban, menetrendben, életstílusban, szokásokban. Sok házasnál mintha a legnagyobb döntés és a napi döntések rendben lennének - de a középtávú döntések, az átfogóbb életstílusról való döntések gyengébbek lennének. Az előadás a célhoz segítő jó életstílus szempontjait kínálja fel, melyből csipegetni valót mindenki találhat. A program ideje alatt a szervezők gyermekfelügyeletet biztosítanak. Az eseményen való részvétel ingyenes. A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Család-,Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet támogatja.

Az előadóról

Görög-katolikus pap, nős, három gyermek édesapja. A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola Etika Tanszékének vezetője. Pesterzsébeten parókus. A határterületek embere. A teológia, a pszichológia és az etika áll az érdeklődésének középpontjában. Mindemellett jól beszéli a fiatalok, sőt a nem hívők nyelvét is, ezekről a kérdésekről közérthető, gyakorlatias módon beszél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.