Nyerjen jegyet a SZEGEDma.hu-val A dzsungel könyvére!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A_Dzsungel_Konyve_main_6V_kicsiÁprilis 21-től játsszák a hazai mozik a Disney legújabb kalandfilmjét, A dzsungel könyve élőszereplős feldolgozását. A SZEGEDma.hu játékában résztvevők szerencsés nyertesei ingyen nézhetik meg Maugli kalandjait!

A Vasembert is jegyző Jon Favreau ezúttal Rudyard Kipling klasszikusából forgatott élőszereplős filmet, amelyet a Disney azonos című animációs filmje inspirált. A kaland során Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel, Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit eddig ismert, és egy lenyűgöző utazásra indul, amely során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik, akik nem biztos, hogy a legjobb szándékkal közelítenek a fiúhoz.

A filmről ide kattintva olvashat bővebben. (Pszt! Játékunk kapcsán is hasznos tudnivalók olvashatók a linken!)

Játékunk kérdése a következő:

Az eredeti, angol nyelvű szinkronban melyik ismert színész kölcsönzi hangját Lajcsinak (King Louie)?

A) Christopher Walken
B) Brad Pitt
C) Natalie Portman

A helyes válasz betűjelét május 2-án, hétfőn 12 óráig várjuk a szegedma.hujatek@gmail.com-ra. A helyes választ küldők között páros mozijegyeket sorsolunk ki, amiket a Cinema City komplexumában válthatnak be! A szerencsés nyerteseket azon az e-mail címen keresztül értesítjük, amelyről a megfejtés érkezett.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát.

Előző sztori

Futás a villamos után – jótékonysági akciót rendeznek szerda este Szegeden

Következő sztori

“A rendőrök jól felszereltek, de mi többen vagyunk” – folytatódik a terrorizmussal vádolt férfi tárgyalása