Kézilabda: ötven fölé jutott az SZKKSE az Inárcs ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szs_noi_kezilabda

Kiütéses győzelmet aratott az Inárcs elleni hétvégi bajnokin a Szeged KKSE: Marosán György tanítványai 32 gólos sikert könyvelhettek el.

Nem okozott gondot a Szeged KKSE számára az utolsó előtti helyen álló Inárcs-Örkény legyőzése: a szegediek a találkozó elejétől kezdve domináltak, és a szünetre már 16 gólos előnybe kerültek.

Ezt még sikerült is fokoznia az SZKKSE-nek, amelyben öten is legalább nyolc gólt szereztek, és végül ötvenegy gólt rámoltak be ellenfelüknek, ezzel kiütéses győzelmet arattak.

A szegedieknek ez volt zsinórban az ötödik győzelmük, ennek köszönhetően már a tabella negyedik helyén állnak. Az SZKKSE legközelebb április 16-án 16 órától Hajdúnánáson lép pályára.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 21. forduló

Szeged KKSE – Inárcs-Örkény KC 51-19 (26-10)
Szeged, újszegedi sportcsarnok, 120 néző. Vezette: Kiu Gábor, Kiu Tamás.
SZKKSE: DOBÓ – BERTA 8, Albert, Bárány 8/3, KUTI 9, Zsilák 8, Kozma, Cs.: Aron, KAPOSVÁRI 8, DÖMÉNY-VERESS, Nagy 2, SZabó 3/2, Hanczvikkel 3/2Mikó, Vezetőedző: Marosán György.

Marosán György: “Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget adva is ilyen tetemes különbséggel sikerült nyernünk.”

A juniorok meccsén is sima szegedi siker született: sőt, az SZKKSE gólt sem engedélyezett ellenfelének az első félidőben, a 30-0-s félidőt követően végül 34 gólos sikernek örülhettek Csapó Erika tanítványai.

Női NB I/B Keleti csoport, juniorok

Szeged KKSE – Inárcs-Örkény KC 46-12 (30-0)

Szeged KKSE: Papp Dóra 1,Vozàr Mercédesz 3,MIKLÓS KITTI 10, Borsi Alexandra,Dukai Anett 3,Szöllősi Dorottya ,EGERVÀRI PETRA 9,Kozma Flóra 2,Aracsi Vivien 2,Csàki Zsófi 1,Kenyeres Barbara 3,
Szűcs Debóra 3,KIS PATRÍCIA 7,Szabó Alexandra 2, ARADI EDINA, Luczó Lora, Vezetőedző: Törökné Csapó Erika

Csapó Erika: “Nagyon boldog lettem volna a mérkőzés utàn ha az első félidei jàtékot tovàbb folytatta volna a csapat! Gratulàlok a győzelemhez, de mint màr említettem ,egy kézilabda mérkőzés 2×30 percből àll!”

Ötvennél is több gólt dobott az SZKKSE az Inárcsnak.http://szegedma.hu/?p=626313

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 11.

Előző sztori

Hétfői programajánló: Költészet Napja

Következő sztori

Fallabda: Krajcsák Márk és Hajnal Helga lett magyar bajnok Szegeden + FOTÓK