Bulvár

Ismét Szegeden varázsol az Eötvös cirkusz + VIDEÓ

Ismét Szegeden varázsol az Eötvös cirkusz + VIDEÓ

2016. április 5., kedd
Ismét Szegeden varázsol az Eötvös cirkusz + VIDEÓ

Április 7-től tíz napon át várja az érdeklődőket az Eötvös cirkusz időutazó szuperprodukciója a Rókusi körúti Tesco áruház parkolójában.

Az időutazó című vadonatúj szuperprodukció Magyarországon sosem látott elemekkel fűszerezi a hagyományos cirkuszt és a modern interaktív showműsorok látványos elemeit. Professzor Pom Pom bohóc vezeti a nézőket ezen a különleges utazáson, melyben a múlt, jelen, jövő és a dimenziók között vándorol időutazó csapatával. Az út során több millió évvel korábbi korok jelennek meg dinoszauruszokkal, ősemberekkel, de megelevenedik Noé bárkája is állatok sokaságával. A Nílus királynője, Kleopátra a magasba repít - légtornászok és akrobaták lélegzet elállító produkciója teszi felejthetetlenné a mutatványt! Római gladiátorok harcolnak az arénában egymással oroszlánok és tigrisek körében. Dimenzióugrás egyenesen a Tatuinra, fénykardok harca, zsonglőrök csillagközi háborúja. Tündérek meséje kicsiknek és nagyoknak, a fantázia világa egy karnyújtásra a nézőktől! Az időutazó kalandos útja a múlton át a jövőbe repít, ahol megláthatja mindenki, milyen a jövő cirkusza, a jövő Eötvös cirkusza. Az előadások kedd kivételével hétköznap 18 órakor, hétvégén 15 és 18 órakor kezdődnek. A zárónapon, április 17-én pedig 15 órakor. Csütörtökönként kettő fizet négyet kap akcióval várják a látogatókat. További információk a kedvezményekről és a cirkuszról a

www.eotvoscirkusz.com

oldalon olvashatók. http://www.youtube.com/watch?v=UKeQ-S8o6vM

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.