Hencz Péter: Köszönet és hála a világ legjobbjainak

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hencz_PeterA fennállása negyedik Bajnokok Ligája-sikerét arató Szegedi TE együttesét köszönti Hencz Péter portálunkhoz eljuttatott írásában, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

Nem lehetett volna csodálkozni azon, ha április 4-én a magyar újságok címlapján ökölnyi betűkkel adtak volna hírt arról, hogy a Szegedi TE férfi tekecsapata a Bajnokok ligájában 2006, 2013 és 2014 után immáron negyedszer szerezte meg a világelsőséget, ami egyedülálló a világ tekesportjában. Hasonló sikersorozattal nem sok magyar sportoló dicsekedhet. Ha majd egyszer megírják a szegedi sportolók aranykönyvét, az első oldalán az ő nevüknek is ott kell szerepelni Janics Natasa, dr. Bánki-Horváth Béla és Czene Attila társaságában. A teke nem olimpiai sportág, pedig ott lenne a helye! Legyünk nagyon büszkék rájuk, becsüljük meg őket! Mindenek felett köszönjük, hogy városunk hírnevét az egész világon öregbítik.

Hencz Péter

Előző sztori

Csaknem két évtizedes vita végére külhet pont - a szőregiek a hulladékudvarról döntenek

Default thumbnail
Következő sztori

Baleset történt kedd hajnalban az M5-ösön - két sérültet kórházba vittek

Legutóbbi hasonló cikkek