Egyetem

A szegedi Kőrösy rendezi az OSZTV pénzügyi döntőjét

A szegedi Kőrösy rendezi az OSZTV pénzügyi döntőjét

2016. április 7., csütörtök
A szegedi Kőrösy rendezi az OSZTV pénzügyi döntőjét

A Nemzetgazdasági Minisztérium megbízásából a Szegedi Szakképzési Centrum Kőrösy József Gazdasági Szakképző Iskolája rendezheti meg április 12-15. között a pénzügyi ágazati képzések Országos Szakmai Tanulmányi Versenyének döntőjét. A verseny rendezési jogát olyan intézmény kaphatja meg, amely szakmai múltjával, versenyeredményeivel ezt kiérdemelte.

A szoros versenyprogram mellett szeretnék Szeged értékeivel is megismertetni az ország különböző pontjairól érkező csaknem 150 résztvevőt. Ehhez megnyerték a város, az egyetem, a színház és a város vállalkozásainak támogatását is. „Megtiszteltetés, egyben igazi szakmai feladat iskolánknak a verseny szervezése és lebonyolítása. Szeretnénk, ha a verseny résztvevői megtapasztalhatnák vendégszeretetünket, és jó hírünket vinnék az ország minden részébe.”- nyilatkozta Tráserné Horváth Annamária az intézmény igazgatója. A verseny szervezésén túl sok színes szabadidős programmal készül az intézmény. A döntőbe bejutott 79 tanuló közül 3 Csongrád megyei tanulóért izgulhatunk, akik az ország különböző részeiből érkező diákokkal mérik össze a tudásukat. A versenyről bővebb információkat a

www.korosy.hu

oldalon olvashatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.