/

A sár fogta meg a fineszes szegedi autótolvajt

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

20161204081914

A tulajdonos figyelmetlenségét kihasználva akart elvinni egy személyautót egy szegedi építési területről egy helybeli férfi. A gyanúsított a járművel azonban elakadt.

A 36 éves férfi a város külterületén levő építkezésen április 10-én 13 óra körül talált a nyitott Mercedesre, melyben a kulcs is benne volt. A gépkocsit beindította és el akarta hagyni a helyszínt. A jármű végül az útról lehajtva a sárban elakadt, így az építkezésen dolgozó tulajdonos az ingatlan biztonsági őrével a férfit visszatartotta, és értesítette a rendőrséget.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának ügyeletese azonnal a helyszínre irányította a járőröket, akik a személyautó jogtalan használóját elfogták. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói J. Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A múlt hét legmesteribb bűntörténete? A nyitott ajtó és az indítóban hagyott kulcs csábította a tolvajt, majd nem sokkal arrébb a sár (!) állította végül meg. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=626568

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 12.

Előző sztori

Vádat emeltek Szegeden egy montenegrói fegyvercsempésszel szemben

Következő sztori

Épület tetejére szakadt egy faág Makón