Sport

Vízilabda: súlyos vereséget szenvedtek Dunaújvárosban a szegedi csajok

Vízilabda: súlyos vereséget szenvedtek Dunaújvárosban a szegedi csajok

2016. március 31., csütörtök
Vízilabda: súlyos vereséget szenvedtek Dunaújvárosban a szegedi csajok
sznve-dunaujvaros18kf

Folytatódtak a női OB I küzdelmei, ezúttal már a rájátszásban ugrottak medencébe Dunaújvárosban a Szegedi Vízmű Taylor&Nash női vízilabda-csapatának tagjai: Barna Tamás tanítványai azonban 13 gólos vereséget szenvedtek a két győzelemig tartó párharc első meccsén.

A hosszú szünet után szerda este folytatódott a bajnokság a női vízilabda OB I-ben: az alapszakasz hatodik helyén végzett Szegedi Vízmű Taylor&Nash a Dunaújvárossal játszik két nyert meccsig tartó párharcot az elődöntőbe jutásért, az első meccset az újvárosiak otthonában rendezték. Pocsékul kezdődött a szegediek számára a találkozó:

Barna Tamás

együttese a második negyed felénél talált be először, ám tekintve, hogy addigra már nyolc gólt szerzett a Dunaújváros, ez csak szépségtapasz volt. Egy játékrésszel később már a tízgólos különbség is megvolt, (12-2) a hazaiak a játék minden elemében jobbnak bizonyultak az SZNVE-nél, és magabiztosan nyerték meg az első találkozót. A két csapat szombaton újra összecsap egymással, 18 órától a SZUE-ban javíthatnak Dalmády Szandráék.

Női vízilabda OB I, rájátszás az elődöntőért, 1. forduló

Dunaújváros–Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem 18–5 (5–0, 6–2, 3–2, 4–1)

Dunaújváros, 100 néző. Vezette: Rubos Károly, Birri Gabriella.

Dunaújváros:

Kasó – Szilágyi 1, Menczinger 1, GURISATTI 5, HORVÁTH 3, Garda 2, Somhegyi 1.

Csere:

Lekrinszki (kapus), Huszti 1, Ziegler, Vályi V. 3, Hlengiwe 1, Vályi F.

Vezetőedző:

Mihók Attila.

Szeged:

Tóth E. – Miklós 2, Rudics, Lengyel A., Lengyel Dominika, O-Nagy 1, Tóth P. Csere: Szikora (kapus), Árkosy, Lengyel Dorottya, Vida 1, Dalmády P., Dalmády Sz. 1.

Vezetőedző:

Barna Tamás.

Emberelőny:

10/6 ill. 10/3.

Ötméteresből:

– ill. 1/0.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.