Bulvár

Vádat emeltek egy szerb kokaincsempész ellen

Vádat emeltek egy szerb kokaincsempész ellen

2016. március 22., kedd
Vádat emeltek egy szerb kokaincsempész ellen

Különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a szerb férfival szemben, aki 7,5 kilogramm kokaint és amfetamint akart tavaly Hollandiából Magyarországon keresztül hazájába csempészni - tájékoztatta a főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc

közölte, a vádirat szerint a férfi 2015. október 5-én jelentkezett kilépésre a röszkei átkelőn. A pénzügyőrök a vádlott német rendszámú gépkocsijának tételes ellenőrzése során az utastér padozata alatt egy rejtekhelyet találtak, amelyből hét, kábítószert tartalmazó csomag került elő. A 7,5 kilogramm kokaint és amfetamint a vádlott rejtette el a gépkocsijában Hollandiában azért, hogy Szerbiába szállítsa. A lefoglalt kábítószer együttes mennyisége meghaladta a különösen jelentős mennyiség alsó határát - tudatta a csoportvezető ügyész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.