Bulvár

Többször megkárosította lakótársát

Többször megkárosította lakótársát

2016. március 10., csütörtök
Többször megkárosította lakótársát

Rablás bűntettével és lopás vétségével gyanúsítják azt a fiatalkorút, aki egy makói lakásotthonban többször megkárosította lakótársát - írja a police.hu.

A gyanú szerint a 15 éves fiatal szobatársától kölcsönkérte mobiltelefonját 2016. január 15-én. A gyanúsított arra hivatkozva, hogy a készülék elveszett, és nem adta vissza tulajdonosának, valójában azonban értékesítette azt. A mobiltelefon eladásával megközelítőleg egy időben a feltételezett elkövető 10.000 forintot is eltulajdonított a sértett táskájából. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú további két esetben összesen 2.000 forintot követelt a 17 éves lakótársától 2016 februárjában. A gyanúsított ekkor a sértettet megfenyegette, hogy ha nem kapja meg a kért összeget, bántalmazni fogja. A második alkalommal az otthon egy másik lakója is segítségére volt a bűncselekmény elkövetésében. A feljelentést követő napon

M. Adriánt

a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene folytatólagosan elkövetett lopás vétségének és rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Lopott lakótársától és még a telefonját is eladta a makói fiatal.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=616659

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.