Bulvár

Megindult a forgalom Röszkén (FRISSÍTVE)

Megindult a forgalom Röszkén (FRISSÍTVE)

2016. március 9., szerda
Megindult a forgalom Röszkén (FRISSÍTVE)

Elhárították a technikai hibát a szakemberek a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen és a Röszke Közúti Határátkelőhelyen, így ismét megindult a forgalom.

A technikai hiba miatt a belépő irányban egy, a kilépő irányban félórás várakozás alakult ki a személyforgalomban. A rendőrség kéri az utazók türelmét és megértését.

Korábban írtuk:

Technikai okok miatt szünetel a beléptetés a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, illetve a Röszke Közúti Határátkelőhelyen. Technikai okok miatt jelenleg szünetel a beléptetés a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, illetve a Röszke Közúti Határátkelőhelyen. A kiléptetés is lelassult. A hiba elhárítását a szakemberek megkezdték. A rendőrség a gyorsabb határátlépés érdekében az utazóknak a 24 órában üzemelő tompai határátkelőt, illetve a 19 óráig működő tiszaszigeti és ásotthalmi határátkelőt javasolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.