Bulvár

Szentesi balesete után fogták el a Hódmezővásárhelyen egy autót feltörő férfit

Szentesi balesete után fogták el a Hódmezővásárhelyen egy autót feltörő férfit

2016. március 11., péntek
Szentesi balesete után fogták el a Hódmezővásárhelyen egy autót feltörő férfit
hmvrablo7_0

Egy helybéli nő autóját törte fel egy sándorfalvi férfi Hódmezővásárhelyen. A gyanúsítottat a rendőrök másfél órán belül elfogták, miután Szentesen balesetezett.

A sértett fia március 10-én 12 óra körül telefonált a rendőrségre, hogy édesanyja autóját hódmezővásárhelyi házuk előtt feltörték. A férfi és a nő a házban beszélgetett, amikor csattanást hallottak. Kinéztek az ablakon, látták, hogy az asszony autóját feltörték, majd egy sötét színű BMW indult el mellőle. Az autóból elvitték a sértett táskáját, benne pénztárcájával, telefonjával, tabletjével és irataival. A hódmezővásárhelyi rendőrök a városban kiépített kamerarendszer felvételeinek kiértékelése során megállapították, hogy a szemtanúk által látott autóval nem sokkal később Szentesen baleseteztek. A két kapitányság felvette a kapcsolatot egymással és együttműködésük eredményeként a szentesi és a hódmezővásárhelyi rendőrök előállították a lopással megalapozottan gyanúsítható

K. Csabát

. A 29 éves sándorfalvi férfit 13 óra 30 perckor, azaz a lopás elkövetése után másfél órával már őrizetbe is vették. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhely Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.