Közélet

Szegedi Fidesz: Írásban kell kikérni a város lakóinak véleményét a migránsok esetleges betelepítéséről!

Szegedi Fidesz: Írásban kell kikérni a város lakóinak véleményét a migránsok esetleges betelepítéséről!

2016. március 23., szerda
Szegedi Fidesz: Írásban kell kikérni a város lakóinak véleményét a migránsok esetleges betelepítéséről!
migransok_0911_50_gs

Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke, szociáldemokrata politikus a német Stern magazinnak adott interjújában azt nyilatkozta, Magyarországon is vannak települések, ahol nem utasítják el a menekülteket, ilyen például Szeged, egy “elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni”. Erre reagált Nógrádi Tibor, a Fidesz-L.É.T. szegedi önkormányzati képviselője portálunkhoz eljuttatott közleményében, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül teszünk közzé.

Megdöbbenéssel és félelemmel olvastam a

SZEGEDma Hírportálon

a Stern magazinban megjelent Martin Schulz-interjút. A legpesszimistább gondolataimban sem tudtam volna elképzelni, hogy egyáltalán szóba kerülhet migránsok betelepítése Szeged városába! Nem merek arra gondolni, hogy összefüggés van Martin Schulz mostani nyilatkozata és a között a tény közt, hogy

dr. Botka László

polgármester nem adott sürgősséget a legutóbbi közgyűlésen a betelepítési kvóta elítélésére kezdeményezett

Kosik Dénes Pál-előterjesztésnek

. A hír hallatán azonnal konzultáltam

Mihálffy Béla

frakcióvezető-helyettessel és

Kothencz János

képviselőtársammal, s mindhármunknak az a határozott álláspontja, írásban kell kérni a szegediek véleményét a migránsok esetleges városba telepítéséről. A témában még ma rendkívüli frakcióülést és elnökségi ülést hívok össze. Döntéseinkről, javaslatainkról sajtótájékoztató keretében fogjuk tájékoztatni Szeged közvéleményét.

Nógrádi Tibor elnök-frakcióvezető, Fidesz Szeged

"A legpesszimistább gondolataimban sem tudtam volna elképzelni, hogy egyáltalán szóba kerülhet migránsok betelepítése...

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.