Sport

Olimpia 2024: a PwC Magyarország 660 napot fordított a pályázatra

Olimpia 2024: a PwC Magyarország 660 napot fordított a pályázatra

2016. március 3., csütörtök
Olimpia 2024: a PwC Magyarország 660 napot fordított a pályázatra

A PwC Magyarország 660 szakértői napot fordított az első pályázati szakasz beadványának elkészítésére a szóban forgó időszakban - tájékoztatta a cég csütörtökön az MTI-t.

"A PwC Magyarországon kívül a beadvány elkészítésében emellett jelentős szerepet vállalt két másik nemzetközileg elismert olimpiai tanácsadó, az Event Knowledge Services SA és az M Integrated Solutions Ltd. 2015. szeptember 15-én érdemben megváltoztak a NOB beadványra vonatkozó követelményei, amelyek immáron nem csak a korábban elkészített megvalósíthatósági tanulmányban foglalt információk és eredmények átdolgozását igényelték, hanem új kutatómunkát, számolást és tervezést is szükségessé tettek" - írta a PwC Magyarország

Pataki Márton

(Együtt) szerdai közleményére reagálva. A PwC kiemelte, csak ebben az időszakban több mint 100 hazai és nemzetközi sportszövetségi egyeztetésre, hatósági megbeszélésre, workshopra, interjúra került sor. "A PwC világszerte számos olimpiai és hasonló nagyszabású sportrendezvény megvalósításában segédkezett és büszke arra, hogy nemzetközi szakértelmével a budapesti olimpiát is támogathatja" - olvasható a közleményben, amelyben a PwC jelzi: megfontolja, hogy az ügyben tegyen-e további lépéseket. A PWC Magyarország határozottan visszautasítja Pataki Márton állítását, mely szerint túlárazott a PWC olimpiai pályázati kérdőíve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.