Bulvár

Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése

Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése

2016. március 2., szerda
Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése

Megegyezéssel zárult a Magyar Telekom és Ákos együttműködése - közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya szerdán MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a partnerek a vitás kérdéseket megnyugtatóan rendezték, az ügyet véglegesen lezártnak tekintik, megköszönve egymásnak a sok éves, eredményes közös munkát. A Magyar Telekom december 16-án jelentette be, hogy felbontja szponzori szerződését

Kovács Ákos

énekessel, az Echo TV-nek adott interjúja miatt. A december 13-i műsorban az előadó egyebek mellett azt mondta, hogy "a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak". Arra a kérdésre, hogy mi a dolguk, kifejtette: "a női princípiumot beteljesíteni (...) valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni". Nyilatkozata miatt számos kemény bírálatot kapott. A Magyar Telekom azzal indokolta a szerződésbontást, hogy nem tartja összeegyeztethetőnek az interjúban az elhangzottak szellemiségét a cégcsoport hitvallásával és értékrendjével. A kormányszóvivő december 17-én közölte, hogy a kormány megdöbbenéssel értesült a Telekom lépéséről, amely meggyőződésük szerint az alkotmány szellemével és betűjével is ellentétes. A kabinet utasította az összes minisztériumot és minisztériumi háttérintézményt, hogy mondják fel mobilinternet-előfizetéseket a Magyar Telekommal. A kormány döntését bírálták az ellenzéki pártok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.