Sport

Labdarúgás: hangos diadallal ünnepelte születésnapos edzőjét az FK 1899 Szeged + FOTÓK

Labdarúgás: hangos diadallal ünnepelte születésnapos edzőjét az FK 1899 Szeged + FOTÓK

2016. március 19., szombat
Labdarúgás: hangos diadallal ünnepelte születésnapos edzőjét az FK 1899 Szeged + FOTÓK
fk_szeged-sandorfalva019kf

Továbbra is őrzi tavaszi veretlenségét az FK 1899 Szeged: a Hüvös-legénység ezúttal 3-0-ra verte a vendég Sándorfalvát.

Az első félidőben a vendégek domináltak mezőnyben, ám ez meddő fölénynek bizonyult. A játék képe sokáig nem változott a második felvonásban sem, ám a 64. percben

Farkas Ferenc

hátulról faultolta a félpályán egy felpasszért visszalépő

Mihalkó Dávidot

, amiért

Csöngető Endre

bíró azonnal felmutatta a piros lapot a sándorfalvi bekknek. Emberelőnyben a diszkoszvetősök szinte rögtön megszerezték a vezetést, Mihalkó a második gólját lőtte, mióta télen visszaigazolt a kék-feketékhez. A folytatásban az előző körben dupláig jutó

Gyurkovics Tamás

, majd a végére

Dóra János

is mattolni tudta

Ábrahám Tamást

, így egy egészen magabiztos sikerrel ünnepelte az FK a 40. születésnapját ünneplő

Hüvös Gábort

. A szegedi együttes tavasszal még veretlen, az egyaránt az élmezőnyhöz tartozó Mórahalom és Csongrád elleni 2-2-es döntetlenek után ezúttal a forduló előtt még harmadik Sándorfalvát kapták el Dóráék. Az FK legközelebb jövő szombaton az éllovas Algyőhöz látogat, míg az Antal-csapatra a második Mórahalom ellen vár hazai rangadó egy nappal később.

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 21. forduló:

FK 1899 Szeged - Sándorfalva SK 3-0 (0-0)

Szeged, Felső Tisza parti stadion. Vezette: Csöngető Endre (Tóth Ádám, Gera Ferenc).

FK 1899 Szeged:

Győri - Heredea, Turján, Prontvai, Barta (Szélpál 74'), Csuka (Szalai 59'), Gyurkovics, Imre (Dóra T. 89'), Tóth (Lengyel 87'), Dóra J., Mihalkó (Szőcs 82').

Vezetőedző:

Hüvös Gábor.

Sándorfalva:

Ábrahám - Visnyei, Dargó, Farkas, Márki, Lovas (Kovács 74'), Antal (Kertész 67'), Vékes, Kanász, Gémes, Széll (Törköly - a szünetben).

Vezetőedző:

Antal Róbert.

Gólszerzők:

Mihalkó (65'), Gyurkovics (84'), Dóra J. (90').

Sárga lap:

Csuka (55'), Dóra J. (77'), Mihalkó (81'), Lengyel (87'), ill. Kanász (39'), Vékes (52'), Gémes (75').

Kiállítás:

Farkas (64'). Hüvös Gábor:

"A napokban ünnepeltem a negyvenedik születésnapomat, és azt kértem a csapattól, legyen bárhogy, azt szeretném tőlük ajándékba, hogy ezzel a mérkőzéssel ünnepeljenek. Ezúton is köszönöm nekik a szép születésnapi ajándékot! Ami a meccset is, a második félidő közepén volt egy fordulópont, amikor Farkas Feca némiképp értelmetlenül kiállíttatta magát. Egészen addig fegyelmezetten védekeztünk, miközben igyekeztünk kontrákra alapozni a támadójátékunkat. A létszámfölényben viszont már átvettük az irányítást, és szép gólokat szereztünk."

Antal Róbert:

"Nagyon meghatározó része volt a mérkőzésnek a kiállítás. Azonnal piros lapot kapott a belső védőnk az első, egyébként a félpályán elkövetett szabálytalanságáért. Két perccel később gólt kaptunk. Alapvetően egy döntetlenszagú, vagy legfeljebb egygólos meccsnek láttam a mai találkozót. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, a kiállítás után viszont már nem tudtunk felpörögni."

Szép ajándékot kapott születésnapjára Hüvös Gábor - három góllal verte a dobogót így elvesztő Sándorfalvát az FK 1899 Szeged! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=619482

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.