Labdarúgás: hangos diadallal ünnepelte születésnapos edzőjét az FK 1899 Szeged + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fk_szeged-sandorfalva019kf

Továbbra is őrzi tavaszi veretlenségét az FK 1899 Szeged: a Hüvös-legénység ezúttal 3-0-ra verte a vendég Sándorfalvát.

Az első félidőben a vendégek domináltak mezőnyben, ám ez meddő fölénynek bizonyult. A játék képe sokáig nem változott a második felvonásban sem, ám a 64. percben Farkas Ferenc hátulról faultolta a félpályán egy felpasszért visszalépő Mihalkó Dávidot, amiért Csöngető Endre bíró azonnal felmutatta a piros lapot a sándorfalvi bekknek. Emberelőnyben a diszkoszvetősök szinte rögtön megszerezték a vezetést, Mihalkó a második gólját lőtte, mióta télen visszaigazolt a kék-feketékhez. A folytatásban az előző körben dupláig jutó Gyurkovics Tamás, majd a végére Dóra János is mattolni tudta Ábrahám Tamást, így egy egészen magabiztos sikerrel ünnepelte az FK a 40. születésnapját ünneplő Hüvös Gábort.

A szegedi együttes tavasszal még veretlen, az egyaránt az élmezőnyhöz tartozó Mórahalom és Csongrád elleni 2-2-es döntetlenek után ezúttal a forduló előtt még harmadik Sándorfalvát kapták el Dóráék. Az FK legközelebb jövő szombaton az éllovas Algyőhöz látogat, míg az Antal-csapatra a második Mórahalom ellen vár hazai rangadó egy nappal később.

Labdarúgó Csongrád megyei I. osztály, 21. forduló:

FK 1899 Szeged – Sándorfalva SK 3-0 (0-0)
Szeged, Felső Tisza parti stadion. Vezette: Csöngető Endre (Tóth Ádám, Gera Ferenc).
FK 1899 Szeged: Győri – Heredea, Turján, Prontvai, Barta (Szélpál 74′), Csuka (Szalai 59′), Gyurkovics, Imre (Dóra T. 89′), Tóth (Lengyel 87′), Dóra J., Mihalkó (Szőcs 82′). Vezetőedző: Hüvös Gábor.
Sándorfalva: Ábrahám – Visnyei, Dargó, Farkas, Márki, Lovas (Kovács 74′), Antal (Kertész 67′), Vékes, Kanász, Gémes, Széll (Törköly – a szünetben). Vezetőedző: Antal Róbert.
Gólszerzők: Mihalkó (65′), Gyurkovics (84′), Dóra J. (90′).
Sárga lap: Csuka (55′), Dóra J. (77′), Mihalkó (81′), Lengyel (87′), ill. Kanász (39′), Vékes (52′), Gémes (75′).
Kiállítás: Farkas (64′).

Hüvös Gábor: “A napokban ünnepeltem a negyvenedik születésnapomat, és azt kértem a csapattól, legyen bárhogy, azt szeretném tőlük ajándékba, hogy ezzel a mérkőzéssel ünnepeljenek. Ezúton is köszönöm nekik a szép születésnapi ajándékot! Ami a meccset is, a második félidő közepén volt egy fordulópont, amikor Farkas Feca némiképp értelmetlenül kiállíttatta magát. Egészen addig fegyelmezetten védekeztünk, miközben igyekeztünk kontrákra alapozni a támadójátékunkat. A létszámfölényben viszont már átvettük az irányítást, és szép gólokat szereztünk.”

Antal Róbert: “Nagyon meghatározó része volt a mérkőzésnek a kiállítás. Azonnal piros lapot kapott a belső védőnk az első, egyébként a félpályán elkövetett szabálytalanságáért. Két perccel később gólt kaptunk. Alapvetően egy döntetlenszagú, vagy legfeljebb egygólos meccsnek láttam a mai találkozót. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, a kiállítás után viszont már nem tudtunk felpörögni.”

no images were found

Szép ajándékot kapott születésnapjára Hüvös Gábor – három góllal verte a dobogót így elvesztő Sándorfalvát az FK 1899 Szeged! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=619482

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 19.

Előző sztori

Kosárlabda: nem adta olcsón magát a Szedeák az Alba ellen + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK

Legutóbbi hasonló cikkek