Bulvár

Heroint találtak a rendőrök egy szerb férfi zsebében Röszkén + VIDEÓ

Heroint találtak a rendőrök egy szerb férfi zsebében Röszkén + VIDEÓ

2016. március 5., szombat
Heroint találtak a rendőrök egy szerb férfi zsebében Röszkén + VIDEÓ

Röszkénél jelentkezett belépésre az a szerb állampolgár, akinek ruházatából négy zacskóban, közel 170 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A 41 éves férfit a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették.

Az Arandjelovac és Bécs között közlekedő autóbusz március 4-én 11 óra 20 perc körül jelentkezett belépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A jármű és az utasok ellenőrzése során egy szerb állampolgár zavartan viselkedett. A 41 éves férfi csomagját és ruházatát a rendőrök átvizsgálták és összesen négy zacskóban csaknem 170 gramm barna színű port találtak, amelyeket a nyomozók lefoglaltak. Az utast a rendőrök előállították, ellene kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására. http://www.youtube.com/watch?v=z_xMg-VNIlU

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.