Közélet

Három vasárnap lesz jövő héten

Három vasárnap lesz jövő héten

2016. március 9., szerda
Három vasárnap lesz jövő héten

A március havi ünnepnapokra figyelemmel változások lesznek érvényben a közösségi közlekedési, valamint a közterületi fizető parkolási rendben - írja a Szegedi Közlekedési Kft. közleménye.

A március 15-i ünnepek körüli napokban trolibusz- és villamosjárataink az alábbiak szerint közlekednek: március 12. (szombat): szabadnapi menetrend, március 13-15. (vasárnap, hétfő, kedd): munkaszüneti napi (vasárnapi) menetrend. A március 15-i ünnepek körüli napokban Szegeden a közterületi fizető parkolási rend az alábbiak szerint változik: március 12. (szombat): szombati nap szerinti parkolás és díjfizetés (Mars téren és környékén díjfizetési kötelezettség 8-12 óra között), március 13-15.: (vasárnap, hétfő, kedd): munkaszüneti nap: díjmentes parkolás. Március 12. és 15. között az Szegedi Közlekedési Kft. ügyfélszolgálati irodája zárva tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.