Ezer szál rózsa a tarjáni hölgyeknek + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kothencz_janos_nonap29_gs

A nemzetközi nőnap alkalmából összesen ezer szál rózsát nyújtott át a Tarjánban élő nőknek Kothencz János, a körzet önkormányzati képviselője kedden.

Szívet és lelket melengető kezdeményezésnek lehettünk tanúi kedden Tarján városrészben, a körzet képviselője ugyanis kedves ajándékkal lepte meg a hölgyeket. Fiatalok és idősek egyaránt örömmel fogadták a virágot, a jó szót, a gesztust. “Arra gondoltunk, hogy a kerületemben minden közintézményt és bevásárlóközpontot körbejárunk a nőnapon, és felköszöntjük a nőket, ezzel is kifejezve, hogy ők mind-mind csodálatos emberek, és hogy mi, férfiak mennyi mindent köszönhetünk nekik. Nem lehetünk elég hálásak azért, amit nap mint nap tőlük kapunk! Minden hölgynek, akivel találkozunk, átnyújtunk egy szál rózsát. Szeretnénk Tarjánban a nőnapi virágajándékozásból hagyományt teremteni” – árulta el portálunknak Kothencz János, a Fidesz-L.É.T. frakció önkormányzati képviselője.

no images were found

A nemzetközi nőnap alkalmából összesen ezer szál rózsát nyújtott át a Tarjánban élő nőknek Kothencz János – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=615922

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 8.

Default thumbnail
Előző sztori

Nemzeti összetartozás bizottság - Semjén: rendezett a helyzet a nemzetpolitikai kérdésekben

Default thumbnail
Következő sztori

Enyhítették a társát megölő szegedi hajléktalan büntetését

Legutóbbi hasonló cikkek