Vízilabda: harmadik helyen zárta a Szeged az alapszakaszt + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged_miskolc03_gs

Ötgólos győzelmet aratott a Contitech Szeged Diapolo a vendég Miskolc ellen a férfi vízilabda OB I alapszakaszának utolsó fordulójában.

Aljosa Kunac és Hornyák Olivér gólváltása után Lukas Seman és Sedlmayer Tamás révén két találattal húzott el a hazai együttes, sőt, a második negyed elején Sedlmayer ismét mattolta Bendes Viktort. (4-2) Szünetben már néggyel vezetett Varga Péter legénysége, és bár a harmadik játékrészt Jakab Dániel ötméteresével a Miskolc nyerte (7-4), az utolsó felvonásban a szegediek rázták hatékonyabban a gólfát.

A Contitech Szeged Diapolo így a harmadik helyet szerezte meg az alapszakasz “A” csoportjában. A középszakaszban az “A” és a “B” csoport 1-4., illetve 5-8. helyezett csapatai egy oda-vissza mérkőzést játszanak egymással, majd az így kialakult sorrend alapján rendezik a rájátszás helyosztóit. A csapatok az alapszakasz mérkőzésein szerzett összes pontjukat magukkal viszik a középszakaszba.

Férfi vízilabda OB I alapszakasz A csoport, 14. forduló:

Contitech Szeged Diapolo – PannErgy Miskolci Vízilabda Club 12-7 (3-1, 4-2, 0-1, 5-3)
Szeged, újszegedi sportuszoda. Vezette: Csanádi Zsolt, Bene Péter.
Szeged: Meixner – Kiss 1, Seman 3, Varga II. 1, Kunac 1, Manhercz Á., Manhercz K. Csere: Pellei, Sedlmayer 4/2, Palotás 1, Zsigri, Chilkó 1. Vezetőedző: Varga Péter.
MVLC: Bendes – Tóth, Hornyák 1, Somlai 1, Jakab 1/1, Milicic, Petkovic 3. Csere: Kerschbaum 1, Kovács, Hegedűs, Takács. Vezetőedző: Sike József.
Emberelőny: 11/4, ill. 11/3.
Ötméteres: 2/2, ill. 1/1.
Kipontozódott: Pellei (19′), Sedlmayer (27′), ill. Somlai (32′).

Gond nélkül verte a Szeged a vendég miskolciakat a férfi vízilabda OB I alapszakaszának utolsó körében – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=611561

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 21.

Default thumbnail
Előző sztori

Hollande népszerűségi mutatója újból 20 százalék alatt

Default thumbnail
Következő sztori

Illegális bevándorlás - a titkosszolgálatok tudnak az új csempészútvonalakról

Legutóbbi hasonló cikkek