Bulvár

Valentin-nap az algyői Borbála Gyógyfürdőben

Valentin-nap az algyői Borbála Gyógyfürdőben

2016. február 12., péntek
Valentin-nap az algyői Borbála Gyógyfürdőben
borbala_furdo_februar

Aromákkal dúsított szauna, kényeztető masszázs - ilyen és ehhez hasonló romantikus programokat kínál pároknak az algyői Borbála Gyógyfürdő Valentin-napon.

"Valentin-nap alkalmából az algyői Ezerjófű egyesület készítményeiből csempészünk a masszírozó krémeink közé, így speciális masszázsban részesülhetnek vendégeink. A szaunaszeánsz ugyancsak rendkívüli lesz ezen a napon, ugyanis különféle aromákkal dúsítjuk szaunáinkat" - tudtuk meg

Szűcs Szabolcstól

, a Borbála Gyógyfürdő vezetőjétől. A szerelmesek napjára is érdemes az algyői fürdőt választani, a párok ugyanis számos kedvezményben részesülhetnek. A fürdő vezetője kiemelte: a szauna szolgáltatás február 14-én csak 490 forintért vehető igénybe, míg a különleges masszázs 20 százalékos kedvezménnyel érhető el a fürdővendégeknek. A párok ugyancsak ezen a napon kedvezménnyel szállhatnak meg az algyői Levendula Hotelben, s ajándék meglepetésként ajándék szív alakú pillecukrot is kapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.