Kultúra

Tavaszváró családi játszóház baglyokkal, pillékkel a Móra-múzeumban

Tavaszváró családi játszóház baglyokkal, pillékkel a Móra-múzeumban

2016. február 18., csütörtök
Tavaszváró családi játszóház baglyokkal, pillékkel a Móra-múzeumban
tavaszvaro_01

Lassan beköszönt a tavasz a Móra Ferenc Múzeumba: baglyok, lepkék, pillangók lepik majd el a kézműveskedő asztalokat, e mellett néptáncbemutatóval és játékos barangolással is várják a családokat az idei év első családi játszóházában. A tavaszváró matinét február 20-án, szombaton 10-13 óra között tartják a Móra-múzeum főépületében.

A Móra Ferenc Múzeumba szombaton délelőtt beköszönt a tavasz: az idei év első családi játszóháza ugyanis a tavaszvárás jegyében zajlik majd. A gyerekek mozgó szárnyú baglyot készíthetnek, lepkéket és pillangókat festhetnek üveglapra, kavicsot díszíthetnek decoupage technikával, valamint minicsempe falidíszt alkothatnak szombaton 10-13 óra között. E mellett játékos feladat várja a résztvevőket a „Csak egy Földünk van” című természettudományi kiállításban, ahol a legügyesebbek apró nyereményt is kapnak majd. Ezen a délelőttön sem maradhat el a néptáncbemutató, illetve megismerkedhetünk a 2016-os év madarával, a harissal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.