Bulvár

Tanulságos játékra hívják a szegedi párokat

Tanulságos játékra hívják a szegedi párokat

2016. február 9., kedd
Tanulságos játékra hívják a szegedi párokat
parkapcsolat_hazassag_szerelem

Értékes nyereményekért hirdet játékot párkapcsolatban élőknek Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökségének CsaládKözPontja a Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódóan.

Szeretne ön boldog párkapcsolatban élni? Kutatások tanúságai szerint az éltető szeretetkapcsolatok egyik fontos jellemzője, hogy kommunikációjukban ötször annyi pozitív üzenetet küldenek a másik felé, mint amennyi negatívat. Az önök kapcsolatában vajon milyen ez az arány? Amennyiben még nem 5:1, a Házasság hetében egy játékra hívjuk önöket. Ehhez a játékhoz nincs szükség plusz idő és pénzráfordításra, „csak” tudatos odafigyelésre és elszántságra, hogy észreveszem a párom értékeit és ezt szóvá is teszem. Készen áll erre az kihívásra? Ha igen, csatlakozzon a Házasság hete Szeged

Facebook-oldalán

vagy jelentkezzen a csaladkozpont@gmail.com címen. Benevezni egyénileg lehet, természetesen izgalmasabb a játék, ha a kedvese nem tud róla.

Kezdőknek:

A szórólapon jelölje be minden nap, hogy mennyi elismerő, megerősítő megnyilvánulással tudta gazdagítani az adott napon a párját. Küldje el nekünk február 16-ig, hogy február 7-14 között összesen hány megerősítő üzenettel ajándékozta meg kedvesét. Azok között, akik ezt a számot elküldik, 5 darab kávéházi randijegyet sorsolunk ki.

Haladóknak:

Akik 21 napig kitartanak az elismerő szavak ajándékozásában, és a tapasztalataikról március 6-ig írnak egy rövid visszajelzést, páros belépőt nyerhetnek a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik előadására. A nyertes párokat a CsaládEgyetem március 8-i előadása előtt, 18 órakor sorsolják ki a Katolikus Ház dísztermében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.