/

Szegedi Jobbik: El a kezekkel a Széksósi Úti Óvodától is!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

toth_peter_jobbik_iroda

A kiskundorozsmai Széksósi Úti Óvoda leépítése ellen tiltakozik a Jobbik Szegedi Szervezete, a csoportelvonás ellehetetleníti a helyiek mindennapjait a párt szerint.

“A szegedi Jobbik felháborítónak tartja az óvodai-hálózat tervezett leépítését és átalakítását. Több száz szegedi család életét keseríti meg Botka László és az általa kinevezett igazgató asszony, mivel a helyi lakosság érdekét teljesen figyelmen kívül hagyva, egyeztetés nélkül hozza meg a döntését.

A kiskundorozsmaiakat érintő, óvodai csoportelvonás az itt élők mindennapjait lehetetleníti el. A Széksósi Úti Óvoda, funkcióját tekintve nem csupán a Dorozsma belterületén, hanem kiskertekben és az üdülő övezetekben élők számára is létfontosságú intézmény. Meglátásunk szerint, komoly fennakadást fog eredményezni a nehéz közlekedési viszonyok miatt a gyerekek messzebbre történő elszállítása és a város peremterületén élők további elszigetelődését fogja eredményezni. A csoportleépítés az egykori patinás óvoda sorsát megpecsételi és a baloldali ingatlanpanama újabb áldozata lehet és további munkahelyek elveszítését hordozza önmagában.

A szegedi Jobbik kiskundorozsmai csoportja elfogadhatatlannak tartja a tervezett leépítést és az ügyben a szülők mellé áll. Felszólítjuk a körzeti képviselőket, hogy a tervezett leépítéseket ne támogassák!” – fogalmaz a közlemény, melyet Komjáti Zoltán, Jobbik Szegedi Szervezetének alelnöke, a dorozsmai csoport vezetője és Tóth Péter, Jobbik Szegedi Szervezetének elnöke, önkormányzati képviselője jegyez.

A Jobbik Szegedi Szervezete szerint a csoportelvonás ellehetetleníti a helyiek mindennapjait KLIKK: http://szegedma.hu/?p=606203

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 3.

Előző sztori

B. Nagy László: Adócsökkentés és otthonteremtés – középpontban a családok

Következő sztori

Személyi asszisztenst keres a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató