Gazdaság

Nébih: Magyarországra is szállítottak a visszahívott Mars-termékekből

Nébih: Magyarországra is szállítottak a visszahívott Mars-termékekből

2016. február 24., szerda
Nébih: Magyarországra is szállítottak a visszahívott Mars-termékekből

Magyarországra is szállítottak a visszahívott Mars-termékekből - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer- és takarmánybiztonsági igazgatósága kedden késő este az MTI-vel.

A Nébih tájékoztatása szerint a 2016. június 19-től 2017. január 8-ig terjedő minőség-megőrzési idővel rendelkező csokoládétermékeket von ki a forgalomból a Mars Incorporated élelmiszervállalat. A termékvisszahívás a termékekben talált műanyag-szennyeződés miatt vált indokolttá 55 országban, köztük Magyarországon is. A vizsgálat jelenleg is tart - közölte a Nébih. A hatóság kéri a fogyasztókat, hogy aki vásárolt az említett minőség-megőrzési időkkel ellátott Snickers, Mars, Milky Way, Celebrations és Mini Mix termékekből, ne fogyassza el. Amennyiben további információk érkeznek a Nébihhez, folyamatosan és haladéktalanul tájékoztatják magyar vásárlókat - olvasható az élelmiszerbiztonsági hivatal tájékoztatójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.