Bulvár

Májusban ismét Szeged lesz a minőségi borok fővárosa

Májusban ismét Szeged lesz a minőségi borok fővárosa

2016. február 26., péntek
Májusban ismét Szeged lesz a minőségi borok fővárosa
SZS20140522_borline_ledniczky_andras_006

Május 13. és 22. között a Szeged Napja Ünnepségsorozat és a XXII. alkalommal megrendezésre kerülő Szegedi Borfesztivál minden eddiginél nagyobb méreteket ölt: több mint 150 borászat félezer féle isteni nedűjével, 250 kiállítóval, 10 napon át, 10 helyszínen egyedülálló gasztronómiai, kulturális és zenei kínálattal várja a minőségi borok szerelmeseit.

A tradicionális, Széchenyi téri "központ" mellett az idén is várja vendégeit a legendás, immáron XVII. alkalommal megrendezésre kerülő Hídi Vásár, az egyedülálló zenei felhozatallal és nagy szabású koncertekkel kecsegtető Dóm Téri Kavalkád. A tavalyi évben nagy sikert aratott Kincs-tér keretein belül idén is különleges kulturális élményekben lehet részük a Dugonics térre kilátogatóknak, valamint a további helyszíneken – a teljesség igénye nélkül – a Klauzál és Árpád téren is impozáns gasztronómiai és kulturális programokkal várják a vendégeket. Május 21-én, Szeged Napján lenyűgöző tűzijátékkal ünnepeljük a világ legszeretnivalóbb városát a Dóm Téri Kavalkád keretein belül.

A rendezvény időpontja:

Szeged Napja Ünnepségsorozat és XXI. Szegedi Borfesztivál: 2016. május 13-22. XVII. Szegedi Hídi Vásár: 2016. május 21-22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.