Sport

Labdarúgás: hátrányból fordítva verte a Szeged-Grosics az Aradot

Labdarúgás: hátrányból fordítva verte a Szeged-Grosics az Aradot

2016. február 10., szerda
Labdarúgás: hátrányból fordítva verte a Szeged-Grosics az Aradot
uta-szeged_uta_arad

A szombati idegenbeli döntetlent követően ezúttal Gyulán találkozott a román másodosztályú UTA Araddal a Szeged-Grosics: Germán Tamásék bár fél órával a vége előtt még hátrányban voltak, de megnyerték a mérkőzést.

Szombat után szerdán is edzőmeccset játszott az UTA Arad ellen a Szeged 2011-Grosics Akadémia, a felek ezúttal Gyulán találkoztak. Hamar vezetést szereztek az aradiak, egy szögletet követően nem sikerült felszabadítani, és

Hlistei

közeli fejese a kapuban landolt. A tizedik percben azonban máris egyenlített a Szeged-Grosics:

Germán

egyenlített pontos lövésével. A félidő második felében a szegediek irányítottak, de maradt az 1-1 a szünetre. A második játékrészben kiegyenlített játék folyt, majd a saját térfélen elvesztett labdát követően

Man

érkezett középen a beadásra, és a kapuba pofozta a labdát, így ismét vezetett az Arad. Az utolsó negyed órában

Andorka

két góljával azonban fordítani tudott a Szeged-Grosics: a csereként beállt támadó előbb egyenlített, majd egy szöglet utáni lecsorgó labdát pofozott a kapuba, így duplájával ezúttal legyőzte az Aradot a Szeged-Grosics, amely a meccs során kapufát is szerzett, illetve több nagy lehetőséget is elpuskázott, és akár nagyobb arányban is nyerhetett volna. A Szeged 2011-Grosics Akadémiára szombaton újabb edzőmérkőzés vár: Klausz László tanítványai a ligarivális Szolnokkal mérkőznek meg a Tiszaligeti stadionban 14 órától.

Felkészülési mérkőzésen

Szeged 2011-Grosics Akadémia - UTA Arad 3-2 (1-1)

Gyula, Grosics Akadémia.

Szeged-Grosics:

Molnár F. - Áchim, Tóth, Farkas, Zabari, Berde (Zelenyánszki - a szünetben), Oláh G. (Andorka - a szünetben), Coroian, Obot, Szabó P., Germán.

Vezetőedző:

Klausz László.

UTA Arad, 1. félidő:

Miron – Manea, Botiș, Gligor, Burlă, Strătilă, Tănase, Chindriș, Hlistei, Curtuiuș, Rus.

2. félidő:

Miron – Manea, Filaret, Lazăr, Burlă, Costin, Copil, Jorza, Vlad, Man, Petre.

Vezetőedző:

Nagy Roland.

Gól:

Germán, Andorka (2) ill. Hlistei, Man. Klausz László:

"Az első 15 percet leszámítva, amikor aludt egy picit a csapat, elégedett vagyok a játékkal és az eredménnyel is. Volt tartás a csapatban, hiszen kétszer is felálltunk hátrányból."

Bár kétszer is hátrányban volt, de legyőzte az UTA Aradot a Szeged-Grosics.http://szegedma.hu/?p=608236

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.