Sport

Labdarúgás: egy kapáslövés okozta a SZEOL vesztét Szolnokon

Labdarúgás: egy kapáslövés okozta a SZEOL vesztét Szolnokon

2016. február 3., szerda
Labdarúgás: egy kapáslövés okozta a SZEOL vesztét Szolnokon
szeol-esmtk03kf

Egygólos vereséget szenvedett a másodosztályú Szolnok vendégeként a SZEOL SC a szerdai felkészülési mérkőzésen.

Az NB II kilencedik helyén telelő Szolnoki MÁV FC vendégeként lépett pályára a SZEOL SC hétközi felkészülési mérkőzésen. Ezúttal is több emberét kellett nélkülöznie

Tóth Ákosna

k: így

Fülöp Tiborra

munkahelyi elfoglaltság, míg

Makra Zsolt

,

Végh Ariel

,

Beretka Péter

és

Nikola Maksimovic

sérülés miatt nem állt a csapat rendelkezésére szerdán délután. A találkozó során bár labdabirtoklásban a szegediek fölé nőtt a Szolnok, de igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani a mérkőzés során, míg Kéri Tamásék főleg kontrából és pontrúgások után voltak veszélyesek. Az első fél órát követően egy remek kapáslövéssel szerezték meg a vezetést a hazaiak: a második félidőben pedig bár több komoly lehetőség is adódott a SZEOL előtt, de kihasználatlanul maradtak a lehetőségek, így az első félidőben lőtt egyetlen gól győzelmet ért a Szolnoknak. A SZEOL SC legközelebb szombaton lép pályára, szintén egy másodosztályú ellenfél ellen: 13 órától a Szigetszentmiklós vendégei lesznek Tóth Ákos tanítványai.

Felkészülési mérkőzésen

Szolnoki MÁV FC - SZEOL SC 1 - 0 (1-0)

Szolnok, Tiszaligeti stadion. Szolnok: Hrabina – Zsdrál, Papp, Tóth P., Fritz, Kenderes, Zvara, Lengyel, Lőrinczy, Rokszin, Urbin. Csere: Villám, Kovács O., Sipos, Búrány, Földi, Nagy I., Balajti, Pollák, Pongrácz. Vezetőedző: Csábi József.

SZEOL:

Leindler - Kormányos, Gajág, Grünvald, Buzási, Rácz, Forró, Kéri, Puskás, Müllerlei, Tomisic. Csere: Dongó (kapus), Ondrejó, Varga R., Ördögh.

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gól:

Lőrinczy. Tóth Ákos:

"Abszolút biztató volt a mai mérkőzés. Annak ellenére, hogy ismét igazi csatár nélkül játszottunk, még a döntetlent is elérhettük volna. A mérkőzéssel kapcsolatban csak a szokásos hiányérzetem van: Szegedről kimozdulva csak ámulunk, hogy milyen körülmények léteznek tőlünk nem messze Magyarországon is. Nem kell feltétlenül, hogy a labdarúgás legyen az első számú sportág egy városban, hogy azt kulturált, igényes környezetben lehessen művelni, akár a felnőttnek, akár az utánpótlásnak."

Egy kapáslövés döntött másodosztályú ellenfele javára a SZEOL SC szerdai edzőmérkőzésén.http://szegedma.hu/?p=606374

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.