Bulvár

Kilencedik születésnapját ünnepli az algyői Borbála Gyógyfürdő

Kilencedik születésnapját ünnepli az algyői Borbála Gyógyfürdő

2016. február 5., péntek
Kilencedik születésnapját ünnepli az algyői Borbála Gyógyfürdő
borbala_furdo_februar

Repül az idő, már kilenc éves az algyői Borbála Gyógyfürdő, mely jeles alkalomból születésnapi meglepetésekkel kedveskednek a vendégeknek. Gyerekeknek kézműves foglalkozásokkal, felnőtteknek szaunaszeánsszal, az egész családnak pedig vetélkedővel készülnek.

Izgalmas programnak ígérkezik a február 7-ei családi vetélkedősorozat, ahol a család apraja-nagyja megmutathatja, ki a legrátermettebb a "törölköző katapultban, a vízi mentésben, a színes labdák viadalában, a karikás tengeralattjáróban és a tutajszlalomban". "Családostól érkező vendégeink között nincs második helyezett, akik neveznek a vetélkedőre mind értékes nyereményekkel gazdagodnak. Akik a Facebook-oldalunkon vagy e-mailben előzetesen jelentkeznek, kedvezményt biztosítunk a belépő árából" - tudtuk meg

Szűcs Szabolcs

fürdővezetőtől. A Borbála Gyógyfürdő, szülinapostól szokatlan módon, nem ajándékokat fogad, hanem ajándékot oszt. Kilencedik évfordulójára tekintettel február 7-én minden 9. vendégnek ingyenes a belépés, az első 15 vendég pedig díszes születésnapi muffint kap. Azokat a gyerekeket, akik már túl vannak a vetélkedőn, 14 órától gyermekjógára várják a szervezők, 15 órától pedig a kézműves foglalkozáson kézügyességüket is bebizonyíthatják. A felnőttek 18 órától a szaunaszeánszon szabadulhatnak meg a stressz okozta fáradalmaktól.

Meglepetésekkel készül vendégei számára a kilencedik születésnapját ünneplő Borbála Gyógyfürdő Algyőn. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=606690

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.