Kézilabda: közel került az alapszakasz elsőséghez a MOL-Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_oroshaza19_gs

Nem hibázott Orosházán a MOL-Pick Szeged: Juan Carlos Pastor együttese két Bajnokok Ligája mérkőzés között verte meg hét góllal Békés megyei ellenfelét.

A vasárnapi, Barcelona elleni BL-meccset követően kedden Orosházán folytatódott az NB I a MOL-Pick Szeged számára.

Gyakorlatilag különösebb probléma nélkül hozta a kötelező győzelmet a szegedi együttes, amely a nyolc percet követően már négy góllal vezetett, majd a második félidő elején volt már tízgólos előnye is, de végül végig uralva a meccset, héttel múlta felül az orosházi együttest.

A gólok ezúttal is eloszlottak az együttesben, Ancsin, Robledo és Curuvija is öt gólig jutott, ők hárman voltak a Pick legeredményesebb játékosai.

A MOL-Pick Szeged ezzel három körrel az alapszakasz vége előtt négy ponttal vezet a Tatabánya előtt, így egy lépésre került az elsőség. Zubai Szabolcsék legközelebb vasárnap 17.30-tól a macedón Vardar Szkopjét fogadják a Bajnokok Ligájában.

K&H férfi kézilabdaliga, alapszakasz, 23. forduló

Orosháza-MOL-Pick Szeged 26-39 (15-21)
Orosháza, Eötvös téri sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Bán, Szloska.
Orosháza: Miklós – KOMPORÁLY 3, Németh, BUDAY 5/3, Zabic 4, CEMAS 5, Varsandán Á. 2. Csere: Lipták (kapus), Radojevic 2, Pásztor M. 1, Suhonjic 1, Mazic 1, Knezevic 2, Berta. Vezetőedző: Vladan Jordovic.
MOL-Pick Szeged: WYSZOMIRSKI – PRODANOVIC 4, Zubai, Källman 3, THIAGUS PETRUS 3, Ilyés 2, Bombac 3. Csere: Balogh 3, Parrondo 1, ANCSIN 5, Mindegía 1, ROBLEDO 5, CURUVIJA 5/1, Vranjes 2, Hegedüs 2. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 4/3 ill. 1/1.
Kiállítás: 4 perc ill. 4 perc.

Könnyedén nyert Orosházán a MOL-Pick Szeged.http://szegedma.hu/?p=612111

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 23.

Előző sztori

Zsigó Róbert: a húsokra vonatkozó előírások már megváltoztak, most a kenyerek jönnek

Következő sztori

Köznevelési kerekasztal – Palkovics: a következő ülésen döntés születhet a Klik átalakításáról