Közélet

Háromszázan jelentkeztek az ingyenes klímareferens-képzésre

Háromszázan jelentkeztek az ingyenes klímareferens-képzésre

2016. február 20., szombat
Háromszázan jelentkeztek az ingyenes klímareferens-képzésre

A regionális környezetvédelmi Központ közreműködésével szervezett ingyenes klímareferens-képzésére háromszázan jelentkeztek, hat helyszínen már lezárult az oktatás - mondta a projektgazda ügyvezetője szombaton az M1 aktuális csatornán.

Fegyveres-Fiskál Gábor

, a Dipol Intézet Kft. ügyvezetője elmondta: a kétszer négynapos képzésen a klímaváltozásról, települési klímastratégiáról, pályázatírásról és projektek megvalósításáról sajátíthattak el ismereteket a képzésen részt vevők. A képzést a Liechtenstein, Izland és Norvégia által létrehozott Európai Gazdasági Térség Alap támogatta, a jelentkezők önkormányzati vagy önkormányzatok által felügyelt intézmények munkatársai, agrárszakértők és civil egyesületekben dolgozók voltak - ismertette. Közölte: a regionális környezetvédelmi központ arról tájékoztatott, hogy folytatódik majd a szakemberképzés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.