//

Joghallgató gyilkolt az egyik szegedi kocsmában, az egyetem is vizsgálódik + FOTÓK, VIDEÓ (FRISSÜL)

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gyilkossag_szegeden08_gs

Keddre virradóan egy szegedi kocsmában történt a gyilkosság, a 24 éves gyanúsítottat két órán belül elfogták, a tettes az SZTE ÁJTK hallgatója volt.

A nyomozás eddigi adatai szerint február 2-án 2 óra 45 perc körül az egyik szegedi vendéglátóhelyen a 24 éves N. Bence egy bicskával megölte az ott lévő egyik vendéget, egy 36 éves férfit. A bűncselekmény indítéka egyelőre nem tisztázott.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi személyazonosságát. A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentéstől számított két órán belül a lakása közelében elfogták a 24 éves N. Bencét, akinek ruházatából előkerült a bűncselekmény eszköze, egy bicska.

A férfi kihallgatása során részben beismerő vallomást tett.

Ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Az SZTE ÁJTK hallgatója volt a tettes, fegyelmi vizsgálat indul

Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora elmondta, hogy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesítette az egyetemet arról, hogy az őrizetbe vétel mellett büntetőeljárást folytatnak emberölés alapos gyanúja miatt egy 24 éves fiatalemberrel szemben, aki valóban az egyetem jogi karának hallgatója. A rektor közölte: fegyelmi vizsgálatot rendelt el, hozzátette: más jogi lehetősége nincs is az egyetemnek.

no images were found

Megöltek az éjjel egy vendéget az egyik Londoni körúti kocsmában – a rendőrség már el is kapta a huszonéves elkövetőt! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=605888

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 1.

Előző sztori

Elek Gábor és Ambros Martin a női kézis kapitány, Dujshebaev távozik

Következő sztori

Húsz millió forint támogatásra pályázhatnak civil szervezetek