Bulvár

"Ez csak egy maffiózó volt!" - kiderült, miért ölt a szegedi joghallgató

"Ez csak egy maffiózó volt!" - kiderült, miért ölt a szegedi joghallgató

2016. február 26., péntek
"Ez csak egy maffiózó volt!" - kiderült, miért ölt a szegedi joghallgató
gyilkossag_szegeden04_gs

Állítása szerint a későbbi áldozat az életére tört, ezért ölte meg a 36 éves férfit február 2-án hajnalban a 24 éves N. Bence egy szegedi kocsmában.

Mint azt

korábban írtuk

, a gyilkosságot követően a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentéstől számított két órán belül a lakása közelében elfogták az egyébként a jogi tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen folytató gyanúsítottat, akinek ruházatából előkerült a bűncselekmény eszköze, egy bicska.

N. Bence

kihallgatása során részben beismerő vallomást tett. A tanúk csak azt vették észre, hogy az áldozat a földön fekszik, és ömlik belőle a vér - írja a

ripost.hu

a Zsaru Magazinra hivatkozva. Amikor a kocsma vendégei rákiáltottak a késelőre, hogy mit csinált, a férfi csak annyit válaszolt:

"Ez csak egy maffiózó volt!"

Üvöltöttek vele, egyiküknek sikerült kicsavarnia kezéből a bicskát, és a földre dobta. A pultosnő hívta a mentőket és a rendőrséget, közben az egyik vendég megpróbálta elállítani az áldozat vérzését, szívmasszázsba kezdett, a férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni. A fiatal a bicskát felkapta, és elmenekült. Két órával az emberölés után a lakása közelében, az utcán fogták el. Azt mondta, azért ment haza, hogy elköszönjön az albérlőtársától, mielőtt bemegy a rendőrségre.

gyilkossag_londoni_korut_04_police

A joghallgató azzal védekezik, hogy a vele egy asztalnál ülő ismerőse az életére tört. Ezt viszont a szemtanúk közül senki sem látta. A szakértői vélemény szerint a halálos szúrást és vágást okozó hat centiméteres pengéjű bicska nem nyitható ki egy kézzel, ha valaki egy támadást akarna elhárítani vele. A férfi ellen emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást, a bíróság február 4-én elrendelte előzetes letartóztatását.

Azért ment haza, hogy elköszönjön az albérlőtársától, mielőtt bemegy a rendőrségre - a gyilkos szegedi exjoghallgató elmondása szerint önvédelemből ölt. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=612764

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.