/

“Ez csak egy maffiózó volt!” – kiderült, miért ölt a szegedi joghallgató

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gyilkossag_szegeden04_gs

Állítása szerint a későbbi áldozat az életére tört, ezért ölte meg a 36 éves férfit február 2-án hajnalban a 24 éves N. Bence egy szegedi kocsmában.

Mint azt korábban írtuk, a gyilkosságot követően a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentéstől számított két órán belül a lakása közelében elfogták az egyébként a jogi tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen folytató gyanúsítottat, akinek ruházatából előkerült a bűncselekmény eszköze, egy bicska. N. Bence kihallgatása során részben beismerő vallomást tett.

A tanúk csak azt vették észre, hogy az áldozat a földön fekszik, és ömlik belőle a vér
– írja a ripost.hu a Zsaru Magazinra hivatkozva. Amikor a kocsma vendégei rákiáltottak a késelőre, hogy mit csinált, a férfi csak annyit válaszolt:

“Ez csak egy maffiózó volt!”

Üvöltöttek vele, egyiküknek sikerült kicsavarnia kezéből a bicskát, és a földre dobta. A pultosnő hívta a mentőket és a rendőrséget, közben az egyik vendég megpróbálta elállítani az áldozat vérzését, szívmasszázsba kezdett, a férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A fiatal a bicskát felkapta, és elmenekült. Két órával az emberölés után a lakása közelében, az utcán fogták el. Azt mondta, azért ment haza, hogy elköszönjön az albérlőtársától, mielőtt bemegy a rendőrségre.

gyilkossag_londoni_korut_04_police

A joghallgató azzal védekezik, hogy a vele egy asztalnál ülő ismerőse az életére tört. Ezt viszont a szemtanúk közül senki sem látta. A szakértői vélemény szerint a halálos szúrást és vágást okozó hat centiméteres pengéjű bicska nem nyitható ki egy kézzel, ha valaki egy támadást akarna elhárítani vele.

A férfi ellen emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást, a bíróság február 4-én elrendelte előzetes letartóztatását.

Azért ment haza, hogy elköszönjön az albérlőtársától, mielőtt bemegy a rendőrségre – a gyilkos szegedi exjoghallgató elmondása szerint önvédelemből ölt. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=612764

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 26.

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: a hétvége teljes Csongrád megyei programja + TABELLÁK (FRISSÍTVE)

Default thumbnail
Következő sztori

Kvótareferendum - Trócsányi: a kérdés igazságos és jogszerű

Legutóbbi hasonló cikkek