Bulvár

Életveszélyes testi sértés gyanúja miatt vettek őrizetbe egy szegedi börtönőrt

Életveszélyes testi sértés gyanúja miatt vettek őrizetbe egy szegedi börtönőrt

2016. február 29., hétfő
Életveszélyes testi sértés gyanúja miatt vettek őrizetbe egy szegedi börtönőrt
biro_birosag_per_itelet

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatta ki azt a börtönőrt, aki a gyanú szerint vasárnapra virradóra megkéselt egy férfit - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szanka Ferenc

közölte, a megalapozott gyanú szerint a Szegedi Fegyház és Börtönben szolgálatot teljesítő férfi a szombatról vasárnapra virradó éjszakát társaival a Tisza-parti város egyik belvárosi szórakozóhelyén töltötte. Éjjel 2 óra körüli a szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy másik társaságban levő férfivel, majd őt a nála levő bicskával két alkalommal hason szúrta. A sértett a szúrás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, meg kellett műteni. Az ügyészség még az elkövetés napján őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított az intézkedéssel szemben nem jelentett be panaszt, vallomást tett, azonban a terhére rótt cselekményben nem ismerte el bűnösségét - tudatta a csoportvezető ügyész.

A gyanúsított vallomást tett, azonban a terhére rótt cselekményben nem ismerte el bűnösségétKLIKK: http://szegedma.hu/?p=613591

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.