Kultúra

Dog Eat Dog, Testament, Ignite és Toxic Holocaust a Rockmaraton fesztiválon

Dog Eat Dog, Testament, Ignite és Toxic Holocaust a Rockmaraton fesztiválon

2016. február 13., szombat
Dog Eat Dog, Testament, Ignite és Toxic Holocaust a Rockmaraton fesztiválon
zene_koncert_rock_metal

A kemény zenék négy amerikai sztárja, a Dog Eat Dog, a Testament, az Ignite, valamint a Toxic Holocaust is fellép az idei Rockmaratonon július 8. és 17. között a dunaújvárosi Szalki-szigeten - közölték a szervezők az MTI-vel.

A fesztivál tavaly ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, a mostani bejelentéssel tizennégyre nőtt az idei rendezvény külföldi fellépőinek száma. Már korábban nyilvánosságra hozták, hogy a Rockmaratonon koncertet ad az Amon Amarth, a Behemoth, az Epica, a Sonata Arctica és a Madball is. Az Ignite, amely a közelmúltban Budapesten dupla teltházas lemezbemutató koncertet adott, szintén ott lesz a Szalki-szigeten magyar származású frontemberével, Téglás Zolival. A fesztiválon a régi sikerek mellett a tíz év kihagyás után megjelent friss album dalai is elhangzanak. Szintén fellép a kilencvenes évek New York-i és New Jersey-i hardcore színterének egyik legszínesebb tagja, a kemény alapokat rapbetétekkel és néhol fúvósokkal kiegészítő Dog Eat Dog. A trash metál színtér klasszikusa a harminc éve aktív kaliforniai Testament, amelynek eddigi tíz lemeze több mint 15 millió példányban kelt el világszerte. A Toxic Holocaust frontembere, Joel Grind 2003-ban még saját nevén jelentette meg Evil Never Dies című albumát, azóta a projekt zenekarrá bővült. A hazai mezőnyből mások mellett a Road, az Ossian, a Paddy and the Rats, a Depresszió és az Alvin és a Mókusok zenél az idei Rockmaratonon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.