Bulvár

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

2016. február 23., kedd
Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/1566/2016. bűnügyi számon folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozásának vétsége gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személy egy ismeretlen gyártmányú és forgalmi rendszámú, piros színű személygépkocsival közlekedett Szegeden, a Csongrádi sugárúton, a Szent István tér felől a Rózsa utca irányába, a külső forgalmi sávban. A Csongrádi sugárút és a Rózsa utca jelzőlámpás kereszteződésében úgy kanyarodott jobbra, hogy a járműve elejével fellökte az úttest jobb oldalán a kerékpárúton vele párhuzamosan, azonos irányban, egyenesen haladó kerékpárost. Az autó vezetője és utasa ekkor kiszállt a járműből, megkérdezték, megsérült-e a biciklis férfi. Ő azt közölte jól van, így mindenki tovább folytatta az útját. Később, mivel a kerékpáros fájlalta a könyökét, orvoshoz fordult. A vizsgálatok megállapították, hogy a könyökéből egy kis darab letört, tehát súlyos sérülése keletkezett. A rendőrség kéri a piros színű gépjármű vezetőjét, valamint utasát, továbbá a balesetről érdemleges információval rendelkező szemtanúkat, hogy a közlekedési esemény körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzenek személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 62/562-423-as hívószámon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.