Közélet

A magyar honvédelem történetéről a Móra kollégiumban

A magyar honvédelem történetéről a Móra kollégiumban

2016. február 15., hétfő
A magyar honvédelem történetéről a Móra kollégiumban
katonai_misszio_felkeszites012

Kaló József és Németh József, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatói adnak elő az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban szerdán 19 órától "A magyar honvédelem elmúlt száz éve: nemzetközi konfliktusok, szövetségi rendszerek és a magyar katonapolitika 1914-2014" címmel.

A modern kori Magyarország és a nemzetközi konfliktusok kurzus nyitó előadásaként a Nemzeti Közszolgálati Egyetem két oktatója, a Biztonságpolitikai Szakkollégium elnöke és tiszteletbeli elnöke,

Kaló József, Németh József

tart előadást az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban a magyar honvédelem elmúlt száz évéről, körbe járva nemzetközi konfliktusokat, szövetségi rendszereket, érákat és trendeket, nagy hangsúlyt fektetve a jelen és közelmúlt eseményeire, biztonságpolitikai vonatkozásaira is.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem két oktatója tart előadást szerdán a szegedi Móra Ferenc Szakkollégiumban.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=609855

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.