Mutasd be jelmezed a Szegedi Nemzeti Színház színpadán!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sznsz_argyelus_kiralyfi

Azok a gyermekek, akik megtekintik a Szegedi Nemzeti Árgyélus királyfi című előadását, és hoznak magukkal jelmezt, különleges élményben részesülhetnek.

Februárban az iskolákban – sőt, már az óvodákban is – számos jelmezbálra kerül sor, sok családban készülnek ilyenkor jelmezek, ennek örömét ugyanakkor csak egyetlen alkalommal élvezhetik a gyerekek. A jelmezek felöltésének legalkalmasabb helyszíne pedig a színpad; erre gondolva született egy az előadáshoz kapcsolódó kezdeményezésünk. Azok a gyermekek, akik megtekintik a Szegedi Nemzeti Színház február 27-i Árgyélus királyfi című családi daljátékának 11 órakor kezdődő bérletszünetes előadását, és hoznak magukkal jelmezt, a darab végén egy próbateremben gyorsan magukra ölthetik, majd valamennyien a színpadra mehetnek, ahol egyenként fénykép készül róluk – igazi színpadon, igazi díszletek között! Minden fénykép a gyermekek nevével, életkorával együtt felkerül a színház honlapjára, sőt, egy kis jelmezversenyt is rendezünk, melynek zsűrijében az Árgyélus királyfi főszereplői is helyet foglalnak.

Előző sztori

Tavaly az álláskeresők kétharmada három hónapon belül elhelyezkedett

Következő sztori

Hová tűntek a milliárdok? – Nem tartják magukat bűnösnek a Szeviép-vezérek (FRISSÍTVE)