Sport

Labdarúgás: nem hozott gólt a HFC és a SZEOL edzőmeccse

Labdarúgás: nem hozott gólt a HFC és a SZEOL edzőmeccse

2016. január 20., szerda
Labdarúgás: nem hozott gólt a HFC és a SZEOL edzőmeccse
hfc_szeol_promenad

Gól nélkül zárult a két Csongrád megyei NB III-as együttes találkozója: a hódmezővásárhelyi műfüves pályán lejátszott mérkőzés nem hozott sok helyzetet a szerdai csípős hidegben.

Egymás ellen gyakorolt Csongrád megye két NB III-as csapata: a Hódmezővásárhelyi FC a harmadik edzőmeccsén lépett pályára, míg a SZEOL SC számára ez volt az első mérkőzés, amelyen pályára lépett a téli felkészülési időszakban. A Vásárhelyben a próbajátékos

Szabó Zoltán

lépett pályára, míg szegedieknél kezdőként lépett pályára az új igazolások közül

Stefan Tomisic

, míg

Müllerlei Szabolcs

csereként lépett pályára. Kevés helyzetet hozott a műfüvön vívott találkozó: jóformán a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, ugyanakkor ezt derekasan tette mindkét együttes, egy kifejezetten jó iramú, küzdelmes meccset vívott a két csapat, a kapu előtt azonban egyik támadószekció sem tudott eredményes lenni. Mindkét együttes számára szombaton folytatódik a téli felkészülési meccsek sora: a Hódmezővásárhely a Kecskeméti LC ellen játszik 11 órától, míg 12 órakor Cegléden lép pályára a SZEOL SC.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC-SZEOL SC 0-0

Hódmezővásárhely, vezette: Brezovai Zoltán (Lászlai Róbert, Minda Gábor)

HFC:

Bordás - Komáromi, Tóth J., Markovic, Marton, Tóth A., Lazinica, Szilágyi, Szabó Z., Bartyik R., Dordevic.

Csere:

Kovács K. (kapus), Mihálffy, Bartyik N., Szabó D., Tóth I., Nagy A., Szatmári, Varga Róbert, Antal.

Vezetőedző:

Major László.

SZEOL:

Leindler – Kéri, Rácz, Makra, Grünvald, Forró, Végh, Huszárik, Puskás, Tomisic, Maksimovic.

Csere:

Dongó (kapus), Buzási, Kormányos, Varga Richárd, Fülöp, Müllerlei.

Vezetőedző:

Tóth Ákos. Major László:

"Látszott, hogy mindkét csapat nagyon fáradt. Futballista jelenet nem nagyon volt, elég kemény edzéseken vannak túl a gyerekek. Jobb volt a Vác elleni meccs, most látszott a fáradtság rajtunk, nem vagyok megelégedve a mai meccsel. Sokat hibáztunk védekezésben, és csak három helyzetet alakítottunk ki, az nagyon kevés."

Tóth Ákos:

„Abszolút pozitívak a benyomásaim, a célját elérte a mai edzőmeccs. Az iram megfelelő volt, örültünk, hogy egy jobb minőségű, egész pályán tudtunk edzeni idén először. Remélem, a Vásárhely is sikeresen fog szerepelni, és fel fog zárkózni a középmezőnyhöz.”

Nem hozott gólt a szerda esti felkészülési mérkőzés a két Csongrád megyei NB III-as együttes között.http://szegedma.hu/?p=602712

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.