Sport

Labdarúgás: Kisteleken gólokat várnak Bertók Gábortól

Labdarúgás: Kisteleken gólokat várnak Bertók Gábortól

2016. január 22., péntek
Labdarúgás: Kisteleken gólokat várnak Bertók Gábortól
hfc_sandorfalva22_gs

A jelenleg az alsóházhoz tartozó Kisteleki TE csapatában folytatja pályafutását Bertók Gábor, a megyei I. osztály korábbi gólkirálya.

Mint azt

korábban írtuk

, a támadó télen szerződést bontott a harmadosztályú Hódmezővásárhellyel, hogy új csapat után nézhessen a több játéklehetőség reményében. Az idei szezonban ugyanis mindössze egyetlen egyszer lépett pályára az NB III újoncánál, míg a megyekettes második együttesben öt meccsen hat gólt szerzett. A csatár végül a Kistelekkel egyezett meg a folytatásról. "Nagy lökést adhat a csapatnak az ő érkezése. Reméljük, a sérüléséből is felépül, mert volt korábban egy részleges bokaszalag szakadása. Ha ez rendben lesz, akkor egészen biztosan nagy segítségünkre lesz. Úgy számolok, hogy minimum tíz gólt várhatunk tőle tavasszal. Nagy célkitűzéseink egyébként nincsenek, de azért az első tízbe szeretnénk bekerülni" - fogalmazott portálunknak újonnan szerződtetett csatáráról

Korom Tibor

edző, aki játékosként pályafutása végén maga is együtt futballozott Bertókkal az NB III-as Csongrádban. Hozzátette, a klub szeretne az idénykezdetig még védőt és kapust is igazolni. A Kistelek az ősszel 14 pontot gyűjtött, és csupán jobb gólaránya révén előzi meg a 15. helyezett UTC-t, illetve ugyanilyen módon áll a Szegedi VSE mögött. Bosánszki Mihályék az első tavaszi fordulóban máris egy kőkemény meccsel kezdenek, hiszen az ellenfél a listavezető Algyő lesz idegenben.

Kistelekre igazolt a HFC-t elhagyó egykori gólkirály, Bertók Gábor - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=603157

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.