Bulvár

Kistelekre is házhoz mentek a rendőrök

Kistelekre is házhoz mentek a rendőrök

2016. január 29., péntek
Kistelekre is házhoz mentek a rendőrök
vagyonvedelmi_kampany_kistelek_police

Kisteleken is folytatódott az országos vagyonvédelmi kampány.

A „Házhoz megyünk” program célja, hogy a résztvevők első kézből, szakemberektől kapjanak bűnmegelőzési tanácsokat. A kampány iránt elsősorban időskorúak érdeklődtek, főként a betöréses és besurranásos lopások megelőzésével kapcsolatban kértek tájékoztatást. Az előadók elektromos ajtóékeket és programozható időkapcsolókat osztottak a résztvevőknek, akik megismerhették a vagyonvédelmi eszközök működését is. Egyben felhívták az érdeklődök figyelmét a lakókörnyezet fontosságára, a szomszédokkal történő kapcsolattartás jelentőségére. A rendezvénysorozat keretében a rendőrök a kisteleki idősek otthonába is ellátogatnak. A program Csongrád megyében tovább folytatódik.

Minden hónap...

- 2. hetében Csongrádon a művelődési központban, - 3. hetében Szentesen a művelődési központban, - 4. hetében Kisteleken az egészségházban, illetve a piacon. A rendezvénysorozatot május végén az országos vagyonvédelmi vetélkedő zárja, amelyen a csapatok településenként vagy városrészenként, az alábbi összetételben vehetnek részt: 1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő általános iskola felső tagozatos gyermek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.