Közélet

Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Hagyó Miklóst

Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Hagyó Miklóst

2016. január 26., kedd
Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Hagyó Miklóst
Hagyó Miklós

Hűtlen kezelés bűntette miatt két év, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Hagyó Miklóst, Budapest egykori szocialista főpolgármester-helyettesét első fokon a Kecskeméti Törvényszék kedden.

Hadnagy Ibolya

bírói tanácsa a per tizenöt vádlottja közül hatot különböző időtartamú felfüggesztett börtönre ítélt, hárman pénzbüntetést kaptak, hat embert pedig felmentett. A bíróság a BKV-nak okozott kár ellenértékeként a felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt vádlottakat különböző összegű kártérítésre is kötelezte. Az ítélet indoklása várhatóan egész nap tartani fog, utána nyilatkozhatnak majd a vádlottak és az ügyész arról, hogy tudomásul veszik az ítéletet vagy fellebbeznek ellene.

A bíróság a BKV-nak okozott kár ellenértékeként a felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt vádlottakat különböző összegű kártérítésre is kötelezte.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=604096

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.