Közélet

Új helyre költözik az MVH Csongrád megyei kirendeltsége

Új helyre költözik az MVH Csongrád megyei kirendeltsége

2015. december 23., szerda
Új helyre költözik az MVH Csongrád megyei kirendeltsége

Új helyre, Szegedről Hódmezővásárhelyre költözik a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) Csongrád megyei kirendeltsége, így a két ünnep között szünetel a helyszíni ügyfélszolgálat - tájékoztatta az intézmény szerdán az MTI-t.

Az ügyfelek minél korszerűbb és teljesebb kiszolgálása érdekében a hivatal Hódmezővásárhelyen egy felújított épületben működik 2016. január 4-től. Az egykori zeneiskola Kálvin téri épületét új szárnnyal bővítették, és a legmodernebb biztonsági eszközökkel felszerelve segíti az ideális munkavégzést. A költözést követően a Szegedről bejáró dolgozók részére a hivatal bérelt buszt biztosít. A 102 kirendeltségi dolgozónak csak kevesebb, mint tíz százaléka nem vállalta a hódmezővásárhelyi munkavégzést. A két ünnep között a kirendeltségen nem lesz ügyfélszolgálat, azonban az MVH központi ügyfélszolgálat telefonon, email-en, illetve a honlapján (

www.mvh.gov.hu

) keresztül továbbra is elérhető. A Csongrád megyei kirendeltség 2016. január 4-től változatlan ügyfélfogadási időben és telefonszámokon várja a gazdálkodókat - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.