Szentelt halászlét osztottak Móravároson + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

moravarosi_karacsony21_gs

A Szélkakas vendéglőben karácsonykor a leginkább rászorulókra is gondoltak.

Ötödik éve tartják meg immár a hagyományossá vált karácsonyi halászlészentelést Szeged-Móravároson. Most december 24-én ismét Fazakas Attila plébános szentelte meg az ünnepi étket a Szélkakas vendéglőben. Az eseményen nemcsak a körzet jelenlegi képviselője, Kardos Irén (DK) vett részt, hanem a korábbi képviselőt, Nógrádi Tibort (Fidesz-L.É.T.) is meginvitálták a helyiek.

“Hatalmas megtiszteltetésnek tekintem, hogy meghívtak az ünnepi rendezvényre, és különösen, amilyen nagy szeretettel fogadtak a móravárosiak, az itteni civil szervezetek vezetői” – mondta ezzel kapcsolatban a SZEGEDma.hu-nak Nógrádi Tibor.

A Szélkakas vendéglő tulajdonosa, Juhászné Erika és Kardos Irén támogatásával a leginkább rászorulók ezúttal is ingyen kaphattak a szentelt halászléből. 120 adag ételt osztottak ki. A körzet jelenleg képviselője úgy fogalmazott: a karácsony azért a legszebb ünnep, mert a legszerényebb körülmények között is megszülethetnek a csodák. Ezt kívánták ők is elősegíteni azzal, hogy figyelnek másokra.

A szervezésből munkával és anyagi eszközökkel is oroszlánrészt vállalt Csiszár Sándor, a Móravárosért Egyesület elnöke.

no images were found

Ötödik éve tartják meg immár a hagyományossá vált karácsonyi halászlészentelést Szeged-Móravároson.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=598576

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 24.

Előző sztori

Ferenc pápa: Jézus születésével minden megváltozik

Következő sztori

Csökkent az üzemanyagok ára