Sport

Röplabda: felújítja az SZRSE a József Attila Általános Iskola tornacsarnokát

Röplabda: felújítja az SZRSE a József Attila Általános Iskola tornacsarnokát

2015. december 26., szombat
Röplabda: felújítja az SZRSE a József Attila Általános Iskola tornacsarnokát
OSB_Junior_2015_11

A Magyar Röplabda Szövetség 8,5 millió forint támogatást biztosít a pályázó Szegedi RSE részére a klub közel 200 versenyzőjének otthont adó József Attila Általános Iskola tornacsarnokának felújítására.

"Fontosnak tartjuk, hogy a lila iskola még több évig szolgálhassa a szegedi röplabdásokat és a városba látogató csapatokat. Jelenleg elfogadhatatlan körülmények között edzenek a Szegedi RSE versenyzői. Ebben a csarnokban rendezik az ország legnagyobb utánpótlás tornáit, NB II-es mérkőzéseket és a szabadidős országos mix röplabda tornákat is. A Magyar Röplabda Szövetség elnöksége 8 500 000 forinttal támogatja a szegedi röplabdásokat, amely támogatás sokat segíthet a körülmények javításán. A sikeres pályázatnak köszönhetően bízunk benne, hogy a 2016/2017-es versenyévben már jobb körülmények között dolgozhatnak az edzőink, versenyzőink" - írja az egyesület a támogatás kapcsán kiadott

közleményében

.

Két korosztályban is vereséggel kezdtek a szegediek a középszakaszban

Az alapszakaszt követően decemberben rendezték a felsőházi középszakasz első fordulóját az OSB és az OGYB bajnokságban. Mindkét korosztályban két mérkőzést játszottak a csapatok, és sajnos egyaránt két-két verességgel zárták a fordulót az SZRSE fiataljai.

Országos Serdülő Bajnokság (2015. december 13., Szentendre):

Szegedi RSE - Vasas 0-3 (-12, -15, -21) Szegedi RSE - Eger 0-3 (-13, -14, -15)

Országos Gyermek Bajnokság (2015. december 19., Gödöllő):

Szegedi RSE - UTE 0-3 (-25, -16, -18) Szegedi RSE - Miskolc 3-1 (22, -13, -17, -19) A januári folytatásban még két mérkőzést játszanak a csapatok. A csoportokból az első három jut az elődöntőbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.