Sport

Rio 2016 - Baráth Etele: minden esély megvan rá, hogy mindhárom szakág győzzön

Rio 2016 - Baráth Etele: minden esély megvan rá, hogy mindhárom szakág győzzön

2015. december 26., szombat
Rio 2016 - Baráth Etele: minden esély megvan rá, hogy mindhárom szakág győzzön

Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke szerint minden esély megvan rá, hogy a magyar férfi kenusok, illetve a női és férfi kajakosok egyaránt aranyéremmel térjenek haza a jövő évi riói olimpiáról.

"Nem volt még olyan, hogy mind a három szakág egyszerre nyerjen, most úgy érzem, hogy erre minden esély megvan" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornának

Baráth Etele

. Hozzátette, bár a milánói világbajnokságon több volt a magyar ezüstérem, mint várták, a 15 kvóta megszerzésével mindent teljesítettek, s még lesznek további lehetőségeik. Az olimpiai bajnok

Szabó Gabriella

, aki a női kajaknégyes tagjaként ezüstérmet szerzett az augusztusi világbajnokságon, kifejtette, a második hely nagy szívfájdalom volt számára, ám bizakodóan tekint a jövő évre. "Mindent, amit leszűrtünk ebből a vereségből, azt felhasználva előnnyé tudjuk kovácsolni egy év alatt" - mondta Szabó Gabriella, s kifejtette, vannak ellenfeleik, akik tudatosan erre a számra készülnek, így bármennyire erős is a magyar egység, muszáj több időt szánniuk a közös munkára. - "Minél több problémával találkoztunk most, annál kevesebb meglepetés érhet minket az olimpián, s minél több csapás ért minket, annál jobban bizakodhatunk jövőre."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.