Közélet

Majd' százan vettek részt az első Mikulás-futáson Algyőn + FOTÓK

Majd' százan vettek részt az első Mikulás-futáson Algyőn + FOTÓK

2015. december 8., kedd
Majd' százan vettek részt az első Mikulás-futáson Algyőn + FOTÓK
mikulas_futas_algyo

Közel százan vettek részt az Algyőn első alkalommal megrendezett Mikulás-futáson: a nagy sikert arató rendezvénynek minden bizonnyal lesz folytatása.

Szombaton délelőtt a bemelegítést követően majdnem százan teljesítették a három távon megrendezett első Mikulás-futást Algyőn: a 3000, 600 és 300 méteres futásokon mindenki betartotta az előzetes instrukciót, így piros ruhában, vagy kiegészítőben álltak oda a rajtvonalhoz. "94-en regisztráltak a futásra, akik lefutották vagy az egyik, vagy akár mindhárom távot. Akik lefutották az első, a leghosszabb távot, ők általában beálltak a kisebbekhez, a többség a gyerekével, unokájával lefutotta a rövidebb távot is. Nagyon pozitív véleményeket kaptunk utána" - mondta el portálunknak

Canjavecné Borbás Annamária

. A szervezők úgy tervezik, jövőre újra lesz Mikulás-futás, ám a résztevők közül többen is kérdezték, hogy lesz-e esetleg bejgli-, vagy nyuszifutás a településen a későbbiekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.