Sport

Jégkorong: veretlenek csúcsrangadóján fogadja a Volán a Vörös Csillagot

Jégkorong: veretlenek csúcsrangadóján fogadja a Volán a Vörös Csillagot

2015. december 18., péntek
Jégkorong: veretlenek csúcsrangadóján fogadja a Volán a Vörös Csillagot
tiszavolan_crvenazvezda_mj-011

A szerb bajnokságot egyaránt 3-3 győzelemmel nyitó Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC és Crvena Zvezda összecsapását láthatja szombat este a szegedi közönség a Városi Műjégpályán.

Habár

Kalocsa László

tanítványai az eddigi akadályokat magabiztosan ugrották át, hiszen sorrendben két vállra fektették a

Vojvodinát

, az

NS Starst

, majd legutóbb a

Vitezt

is, ezúttal már egy jóval komolyabb ellenféllel kell farkasszemet nézniük. A Crvena Zvezda ugyanis profi együttes, amely a szezonban például a Red Team, Vojvodina páros ellen mindössze egyetlen gólt kapott, miközben 27-et lőtt. Sőt, december elsején még a rekordbajnok Partizan is kénytelen volt fejet hajtani a nagyobb tudás előtt (7-4), amivel a magyarul Vörös Csillag nevet viselő gárda végleg bejelentkezett a liga elsőségéért. "A szezon legnehezebb mérkőzése vár ránk, hiszen a mostani ellenfelünk a legerősebb csapat a bajnokságban. Több légióssal fognak felállni, oroszokkal, csehekkel, illetve nekik alapvetően is sokat erősödött a játékoskeretük a Beostarral való fuziónálás révén. A Crvena Zvezda párhuzamosan szerepel a szlovén élvonalban is, ennek megfelelően felfelé lógnak ki a szerb mezőnyből. A szombati meccsnek is ők a toronymagas esélyesei, de nyilván nem feltett kézzel fogunk kiállni. Úgy gondolom, nagy bravúr lenne őket megverni" - fogalmazott portálunknak

Kalocsa László

, a szegediek mestere. Kitért rá, csapatából ezúttal két meghatározó játékos is hiányzik majd.

Varga Dávidot

sérülés,

Ambrus Andrást

pedig munkahelyi kötelességei akadályozzák meg a játékban. Kapusposzton ugyanakkor

Szabó Gergely

és

Szőke Attila

is bevethető lesz szombaton, továbbá visszatér az a

Kukucska Balázs

, aki kiállításáig nagyszerű támadósort alkotott

Fekti Ádámmal

és

Ódry Tamással

az első fordulóban. A rangadó szombat este 18 órakor kezdődik. A belépés a szokásoknak megfelelően ingyenes, továbbá a szervezők minden nézőt forralt borral várnak.

Habár Kalocsa László tanítványai az eddigi akadályokat magabiztosan ugrották át, ezúttal már egy jóval komolyabb ellenféllel kell farkasszemet nézniük.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=597033

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 17.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.