Fogyatékos gyerekeket látogatott meg a Mikulás az Agórában

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

December 14-én ismét megrendezte már hagyományosnak mondható karácsonyi ünnepségét a szegedi Rotaract Club. Új helyszínen, új tartalmak fogadták a fiatalokat, akik a Dr. Waltner Károly Otthonból, az Értelmi Fogyatékosok Csongrád Megyei Érdekvédelmi Szervezetétől, a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületétől, a Szivárvány Autista Egyesülettől és az SZTE Gyermekpszichiátriai Osztályról érkeztek.

Közel száz fiatal, kisgyerek és fiatal felnőtt érkezett a Szent-Györgyi Albert Agórába, ahol zenével, tánccal várták a rotaractosok a gyerekeket. Felléptek a Király-König Péter Zeneiskola tanárai, a Kozmosz Egyesület fiatal táncosai és Tóbiás Katica, aki gitárjátékával örvendeztette meg a jelenlévőket.

Természetesen a műsor végén megérkezett a Mikulás is, akit a gyerekek közös énekléssel vártak. A szervezőknek is mosolyt csalt az arcukra és könnyeket a szemükbe az az öröm és lelkesedés, ahogy a fiatalok fogadták a Télapót és az ajándékokat.

Előző sztori

Kigyulladt egy hódmezővásárhelyi tanya kéménye hétfőn délután

Következő sztori

Hunvald-ügy: megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla az egykori polgármester előzetesének beszámítását