Bulvár

Fogyatékos gyerekeket látogatott meg a Mikulás az Agórában

Fogyatékos gyerekeket látogatott meg a Mikulás az Agórában

2015. december 15., kedd
Fogyatékos gyerekeket látogatott meg a Mikulás az Agórában

December 14-én ismét megrendezte már hagyományosnak mondható karácsonyi ünnepségét a szegedi Rotaract Club. Új helyszínen, új tartalmak fogadták a fiatalokat, akik a Dr. Waltner Károly Otthonból, az Értelmi Fogyatékosok Csongrád Megyei Érdekvédelmi Szervezetétől, a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületétől, a Szivárvány Autista Egyesülettől és az SZTE Gyermekpszichiátriai Osztályról érkeztek.

Közel száz fiatal, kisgyerek és fiatal felnőtt érkezett a Szent-Györgyi Albert Agórába, ahol zenével, tánccal várták a rotaractosok a gyerekeket. Felléptek a Király-König Péter Zeneiskola tanárai, a Kozmosz Egyesület fiatal táncosai és Tóbiás Katica, aki gitárjátékával örvendeztette meg a jelenlévőket. Természetesen a műsor végén megérkezett a Mikulás is, akit a gyerekek közös énekléssel vártak. A szervezőknek is mosolyt csalt az arcukra és könnyeket a szemükbe az az öröm és lelkesedés, ahogy a fiatalok fogadták a Télapót és az ajándékokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.