Közélet

Fenyőfaadomány a városatyáktól

Fenyőfaadomány a városatyáktól

2015. december 24., csütörtök
Fenyőfaadomány a városatyáktól
haag_zalan_karacsonyfa

A móravárosi plébániatemplom hívő közösségének segít még szebbé tenni a karácsonyt Nógrádi Tibor, a Fidesz és Haág Zalán, a kereszténydemokraták szegedi elnöke.

A két önkormányzati képviselő rendszeresen nyújt adományt az ünnepek előtt rászorulóknak vagy épp helyi közösségeknek. Most egy gyálaréti fatermelő igencsak jutányos áron számolta a városatyák által megvásárolt fenyőket, mivel tudta, hogy nemes célokat szolgálnak. Négy 10 méternél magasabb, és négy, 1-1,5 méteres kisméretű lucfenyő került így a móravárosi templomba. A feldíszített karácsonyfákat vízkeresztig bárki megtekintheti a móravárosi templom ünnepi szertartásain, szentmiséin.

A két önkormányzati képviselő rendszeresen nyújt adományt az ünnepek előtt rászorulóknak vagy épp helyi közösségeknek.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=598386

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.